PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Abacus Griffin Dunjakke - Dame

  Abacus Griffin Dunjakke - Dame

  Griffin fra Abacus er en smart jakke til enhver lejlighed. Dunjakken er både vindtæt og åndbar. Med denne jakke beskyttes du mod blæsevejret, så du kan fokusere fuldt ud på golfspillet.
  kr. 1.499,00
 • Abacus Cullen Cardigan - Dame

  Abacus Cullen Cardigan - Dame

  Cullen er en lækker fleece vindjakke fra Abacus til damespilleren. Med dette kvalitets golftøj fra Abacus er du sikret komfort og performance i efterårets blæsevejr.
  kr. 999,00
  2362-210.jpg 2362-300.jpg
 • Abacus Herre Griffin Vindjakke

  Abacus Herre Griffin Vindjakke

  Griffin fra Abacus er en smart jakke til enhver lejlighed. Dunjakken er både vindtæt og åndbar. Med denne jakke beskyttes du mod blæsevejret, så du kan fokusere fuldt ud på golfspillet.
  kr. 1.499,00
 • Abacus Glade Vindjakke - Herre

  Abacus Glade Vindjakke - Herre

  Herre vindjakke fra Abacus fremstillet af polyester, som gør jakken både vindtæt og let. Abacus Glade er den helt perfekte vindjakke til herre golfspilleren.
  kr. 599,00
 • Abacus Hisingen Vindjakke - Dame

  Abacus Hisingen Vindjakke - Dame

  Hisingen er en elegant og lækker diamant kviltet jakke fra kvalitetsstærke Abacus. Er faconsyet med gennemgående lynlås og 2 slidser bagpå med trykknapper.
  kr. 999,00
 • Abacus Glade Basic Vindjakke - Herre

  Letvægts vindjakke fra Abacus med god komfort og bevægelighed til at svinge. Den grå kontrast farve under ærmerne er med til at bryde den sorte farve og giver et flot look på golfbanen.
  kr. 699,00
 • Abacus Askersund Turtleneck - Dame

  Abacus Askersund Turtleneck - Dame

  Askersund fra Abacus er en lækker turtleneck trøje til damespilleren, der ønsker ultimativ komfort på golfbanen. Denne golftrøje har mange gode kvaliteter at byde på.
  kr. 599,00
 • Abacus Colton Half-Zip Pullover - Herre

  Abacus Colton Half-Zip Pullover - Herre

  Colton er en lækker pullover med turtleneck til herrespilleren. Denne Abacus golftrøje giver komfort og lader dig svinge uhindret, så du kan fokusere 100% på golfspillet.
  kr. 599,00
 • Abacus Robin Softshell Bukser - Dame

  Abacus Robin Softshell Bukser - Dame

  Abacus Robin er de perfekte vinterbukser. Fremstillet i det fantastiske og dejlig varme soft shell materiale. Giver optimal bevægelsesfrihed.
  kr. 899,00
 • Abacus Nissan Regnbukser - Herre

  Abacus Nissan Regnbukser - Herre

  Abacus Nissan er et par lækre vinter/regnbukser til herrespilleren, som beskytter dig mod vejrliget. Disse regnbukser er både vand- og vindtætte med optimal performance.
  kr. 999,00
 • Abacus Nissan Regnbukser - Dame

  Abacus Nissan Regnbukser - Dame

  Abacus Nissan er et par lækre regnbukser til damespilleren, som beskytter dig mod vejrliget. Disse vinterbukser er både vand- og vindtætte med optimal performance.
  kr. 799,00
 • Abacus Putter WP Vinterbukser - Dame

  Abacus Putter WP Vinterbukser - Dame

  Putter WP bukserne fra Abacus er et par lækre golfbukser til damespilleren, der spiller i alt slags vejr. Bukserne er både vind- og vandtætte.
  kr. 899,00

Abacus

Abacus er et svensk firma med 25 års erfaring i at lave lækkert performance golftøj til både damer og herrer på alle niveauer. Med en vision om at forene design, komfort og performance i forskellige vejrforhold har Abacus etableret sig som et af de absolut førende mærker, når det kommer til kvalitets golftøj. Mærker man først de fantastiske stoffer og det gennemarbejdede design, som Abacus golftøj er fremstillet i, så forstår man godt hvorfor.

Her på siden kan du se vores udvalg af golftøj i alle afskygninger til både herrer og damer.

Created Model in 0,1562504 sec