PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Bagboy Backbone

  Bagboy Backbone

  Bagboys Backbone er et støttesystem til dit rejsecover, så du kan beskytte køllerne ekstra godt under transporten. Backbone fungerer som rygraden i dit rejsecover.
  kr. 199,00
 • Bagboy Køletaske

  Bagboy Køletaske

  Denne køletaske fra Bagboy er garant for kolde drikkevarer i timevis. Køletasken har en stor rummelighed og er nem at montere på alle slags vogne. Super kvalitet.
  kr. 199,00
 • Bagboy Paraplyholder

  Bagboy Paraplyholder

  Bagboys paraplyholder gør det nemmere at spille golf i regnvejr. Paraplyholderen kan justeres, så man altid kan stå i tørvejr ved sin golfbag. Passer til vogne med rundt eller ovalt stel.
  kr. 199,00
 • Bagboy Vognsæde

  Bagboy Vognsæde

  Her er et vognsæde til din Bagboy golfvogn. Dette er et holdbart sæde, som giver god komfort, når du har behov for at tage en pause, eller der er ventetid på golfbanen.
  kr. 249,00
 • Bagboy SC-525 Golfvogn

  Skal det være en enkelt men robust 3 hjulet golfvogn er denne letløbende model fra Bagboy et rigtig godt valg. Kan nemt slås sammen uden at afmontere forhjul eller golfbag.
  kr. 999,00
 • Bagboy T600 Rejsecover

  Bagboy T600 Rejsecover

  Når man skal på golfrejse, skal udstyret have en ordentlig transport. Bagboys T-600 rejsecover er polstret, så køllerne beskyttes, og er meget nem at transportere.
  kr. 569,00
  BBT600.jpg BBT600-b.jpg BBT600-c.jpg BBT600-e.jpg
 • Bagboy T700 Rejsecover

  Bagboy T700 Rejsecover

  T-700 rejsecoveret fra Bagboy er godt polstret, så køllerne beskyttes, når man skal ud og rejse. Gode hjul og håndtag gør desuden transporten så ubesværet som mulig.
  kr. 769,00
  BBT700.jpg BBT700-b.jpg BBT700-c.jpg

Bagboy

Bagboy har siden lanceringen af deres første golfvogn for over 60 år siden sat en ære i at udvikle lækre golfvogne, der er nemme at klappe sammen og tage med sig. Bagboy har specialiseret sig i at lave teknologisk avancerede men samtidig yderst brugervenlige 3-hjulede vogne til golfmarkedet. Golfvogne og golfbags fra Bagboy er kvalitets golfudstyr til spillere på alle niveauer, der ønsker at komme let og behageligt rundt på golfbanen.

I vores webshop har vi et bredt udvalg af kvalitets produkter fra Bagboy. Her kan du købe både golfbags, golfvogne samt diverse tilbehør til golfvognen.

Created Model in 0,0313895 sec