PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
  • Bushnell Excel GPS Golfur

    Bushnell Excel GPS Golfur

    Det nye Bushnell Excel GPS golfur, har en masse gode features som, afstandsmåling, smartphone integration, flyover, skridttæller og mange andre smarte funktioner.
    kr. 1.899,00
    BUS-368750.jpg BUS-368750-A.jpg BUS-368751.jpg BUS-368752.jpg

Bushnell

Bushnell har i over 60 år været førende på markedet indenfor sportsoptik. Deres afstandsmålere til golf byder på den højeste kvalitet og stor pålidelighed, så du kan finde den rette afstand hver gang. Bushnells teknologisk avancerede afstandsmålere kombinerer et sporty design med innovativ performance, så du får muligheden for altid at yde dit bedste på golfbanen. 
Afstandsmålere er det golftilbehør, der er blevet mest populært indenfor de seneste år, og bruges af golfspillere på alle niveauer, såvel amatører som professionelle. Bushnell sætter en stor ære i, at deres produkter altid er i top, både teknologisk, men også i forhold til, hvad du får for prisen. 

Her på siden ser du vores udvalg af afstandsmålere fra Bushnell. Vi forhandler afstandsmålere af forskellig slags og i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Created Model in 0,015626 sec