PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Clicgear B3 Vognbag (2015)

  Clicgear B3 Vognbag (2015)

  Clicgears B3 vognbag er designet, så den passer perfekt til Clicgears egne golfvogne. Dette er en rummelig golfbag, der samtidig beskytter dit golfudstyr mod slitage.
  kr. 1.999,00
 • Clicgear B3 Bag - Sort

  Clicgear B3 Bag - Sort

  Stor vognbag designet af Clicgear til Clicgear vogne. Denne bag er lavet til Clicgear vogne, men passer på alle slags vogne. Masser af kvalitet og god plads.
  kr. 2.199,00
 • Clicgear B3 Bag - Sort/Lime

  Clicgear B3 Bag - Sort/Lime

  Clicgear B3 Bag er speciallavet til Clicgear vogne. Bagen har mange rum og en 14-rums opdeling i toppen, en til hver jern.
  kr. 2.199,00
 • Clicgear B3 Bag - Sort/Blå

  Clicgear B3 Bag - Sort/Blå

  Clicgear B3 er en bag med god plads, kvalitet og design. Bagen er designet til at stå på en vogn - og især Clicgear vogne. Bagens top er inddelt i 14 rum.
  kr. 2.199,00
 • Clicgear B3 Bag - Sort/Orange

  Clicgear B3 Bag - Sort/Orange

  Stor og rummelig Clicgear B3 Bag. Denne bag er designet til Clicgear vogne, men kan også bruges på andre vogne. Godt design og høj kvalitet.
  kr. 2.199,00
 • Clicgear Køletaske (8.0)

  Rummelig og praktisk køletaske. Designet til at opbevare kolde drikkevarer samt snacks. Lavet i vandtætte og isolerede materialer, der holder snacks og drikkevarer kolde.
  kr. 499,00
 • Clicgear Skobørste (8.0)

  Hold dine spikes rene med denne skobørste fra Clicgear, som kan sættes på vognen. Børsten sættes på et af de to bagerste rør ved hjulene og er let at få af, hvis du vil bruge den manuelt.
  kr. 99,00
 • Clicgear Vognsæde (8.0)

  Her er et vognsæde til din Clicgear 8.0 vogn. Aluminiumskonstruktionen sikrer høj kvalitet blandet med god komfort. Godt til afslapning eller når der er ventetid på golfbanen.
  kr. 499,00
 • Clicgear Opbevaringspose (8.0)

  Til spilleren, der vil have let ekstra tilbehør med på golfrunden, har Clicgear lavet denne smarte opbevaringspose. Den hænges let på vognen, så tilbehøret altid er inden for rækkevidde.
  kr. 199,00
 • Clicgear Vogn Rejsecover (8.0)

  Når man skal på golfferie, er det vigtigt, at udstyret pakkes ordentligt til rejsen. Dette Clicgear rejsecover beskytter vognen under transporten, så den er klar, når du skal spille.
  kr. 599,00
 • Clicgear Hjulcover (8.0)

  Til golfspilleren, der skal have sit udstyr med hjem i bilen, har Clicgear designet dette hjulcover til golfvognen. På den måde undgår du at få et beskidt bagagerum.
  kr. 99,00
 • Clicgear XL Kopholder

  Som golfspiller er noget af det allervæsentligste for at kunne præstere optimalt hele vejen rundt at få nok væske indenbords. Derfor er det ideelt med denne Clicgear kopholder til store vandflasker.
  kr. 99,00

Clicgear

Med stribevis af innovative design, en gennemgående høj kvalitet og maksimal brugervenlighed er Clicgear hurtigt blevet en favorit blandt golfspillere, når der skal vælges golfvogne, golfbags og andre typer golfudstyr.

Clicgear forstår på bedste vis at ramme den perfekte balancegang mellem golfvogne og golfbags, som både er lette at have med sig rundt og samtidigt beskytter golfkøller osv. bedst muligt. Vi præsenterer her på siden et ganske stort udvalg af Clicgear golfudstyr, både golfvogne og golfbags samt diverse andre foranstaltninger, som kan gøre livet på golfbanen lettere. Se nærmere på vores udvalg indenfor Clicgear golfvogne, golfbags og andet Clicgear tilbehør her.

Created Model in 1,3906303 sec