PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Clicgear Køletaske (8.0)

  Rummelig og praktisk køletaske. Designet til at opbevare kolde drikkevarer samt snacks. Lavet i vandtætte og isolerede materialer, der holder snacks og drikkevarer kolde.
  kr. 499,00
 • Clicgear Skobørste (8.0)

  Hold dine spikes rene med denne skobørste fra Clicgear, som kan sættes på vognen. Børsten sættes på et af de to bagerste rør ved hjulene og er let at få af, hvis du vil bruge den manuelt.
  kr. 99,00
 • Clicgear Vognsæde (8.0)

  Her er et vognsæde til din Clicgear 8.0 vogn. Aluminiumskonstruktionen sikrer høj kvalitet blandet med god komfort. Godt til afslapning eller når der er ventetid på golfbanen.
  kr. 499,00
 • Clicgear Opbevaringspose (8.0)

  Til spilleren, der vil have let ekstra tilbehør med på golfrunden, har Clicgear lavet denne smarte opbevaringspose. Den hænges let på vognen, så tilbehøret altid er inden for rækkevidde.
  kr. 199,00
 • Clicgear Vogn Rejsecover (8.0)

  Når man skal på golfferie, er det vigtigt, at udstyret pakkes ordentligt til rejsen. Dette Clicgear rejsecover beskytter vognen under transporten, så den er klar, når du skal spille.
  kr. 599,00
 • Clicgear Hjulcover (8.0)

  Til golfspilleren, der skal have sit udstyr med hjem i bilen, har Clicgear designet dette hjulcover til golfvognen. På den måde undgår du at få et beskidt bagagerum.
  kr. 99,00
 • Clicgear XL Kopholder

  Som golfspiller er noget af det allervæsentligste for at kunne præstere optimalt hele vejen rundt at få nok væske indenbords. Derfor er det ideelt med denne Clicgear kopholder til store vandflasker.
  kr. 99,00
 • Clicgear Velcro Paraply loop

  Clicgear Velcro Paraply loop

  Holder til paraply med velcro luk.
  kr. 49,00
 • Clicgear Boldholder

  Denne boldholder kan holde 3 bolde. Monteres let på siden af vognen.
  kr. 99,00
 • Clicgear Kopholder XL

  Denne holder er designet til store flasker. Let montering og passer til alle Clicgear vogne.
  kr. 99,00
 • Clicgear Skorenser

  Clicgear Skorenser

  Det er vigtigt at have dine golfsko fri for jord og snavs. Denne skorenser fra Clicgear, gør det nemt at rense dine sko for snavs på banen.
  kr. 99,00
 • Clicgear Køletaske

  Clicgear Køletaske

  Super smart køletaske fra Clicgear. Nem og smart måde at have kolde drikkevare med på banen. Kan holde 6 dåser.
  kr. 399,00

Clicgear

Med stribevis af innovative design, en gennemgående høj kvalitet og maksimal brugervenlighed er Clicgear hurtigt blevet en favorit blandt golfspillere, når der skal vælges golfvogne, golfbags og andre typer golfudstyr.

Clicgear forstår på bedste vis at ramme den perfekte balancegang mellem golfvogne og golfbags, som både er lette at have med sig rundt og samtidigt beskytter golfkøller osv. bedst muligt. Vi præsenterer her på siden et ganske stort udvalg af Clicgear golfudstyr, både golfvogne og golfbags samt diverse andre foranstaltninger, som kan gøre livet på golfbanen lettere. Se nærmere på vores udvalg indenfor Clicgear golfvogne, golfbags og andet Clicgear tilbehør her.

Created Model in 0,0937494 sec