PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Cobra Dame Golfsæt - King F8 Jernsæt

  Cobras King F8 jernsæt til damespilleren giver en højere boldflugt, øget tilgivelse og kan tilmed gøre dig klogere på dit spil med Cobra CONNECT teknologi.
  kr. 6.499,00
 • Cobra Golfsæt Herre - King F8 Jernsæt (Højre)

  King F8 jernsættet fra Cobra giver ekstra længde og god føling i træffet. Et jernsæt til herrespilleren, som går op i kvalitet. Med Cobra CONNECT teknologi.
  kr. 5.499,00
 • Cobra Golfsæt Herre - King F8 Jernsæt (Venstre)

  Cobras King F8 jernsæt giver ekstra længde og god føling i træffet. Dette er et golfsæt til herrespilleren, der går op i kvalitet. Med Cobra CONNECT teknologi.
  kr. 5.499,00
 • Cobra Dame Hybrid - King F8 Hybrid

  Cobra King F8 - en tilgivende hybridkølle til damespilleren, der har problemer med de lange jern. Med denne hybrid får du fart og stabilitet fra mange forskellige lies.
  kr. 1.599,00
 • Cobra Hybrid Herre - King F8 Hybrid (Højre)

  Cobra King F8 - en tilgivende hybrid, som er et godt alternativ til de svære lange jern. Du får en højere boldflugt, så bolden lander blødere på green.
  kr. 1.599,00
 • Cobra Herre Hybrid - King F8 Hybrid (Venstre)

  Cobra King F8 - en tilgivende hybridkølle, som er et godt alternativ til de lange jern. Hybriden giver en højere boldflugt, så bolden lander blødere på green.
  kr. 1.599,00
 • Cobra Herre Fairwaykølle - King F8+ Fairwaykølle

  Cobra King F8+ er en fairwaykølle til dig, der ønsker at kunne arbejde med bolden. Denne kølle giver eksplosiv længe og større stabilitet. Loftet kan indstilles.
  kr. 1.999,00
 • Cobra Fairwaykølle Dame - King F8 Fairwaykølle

  Cobra King F8 fairwaykøllen til damer. giver højere og længere slag. Køllen er spilbar fra mange lies, så den er et rigtig godt værktøj at have i golfbagen.
  kr. 1.999,00
 • Cobra Fairwaykølle Herre - King F8 Fairwaykølle (Højre)

  Cobras King F8 fairwaykølle giver længere slag og en højere boldflugt. Køllen er spilbar fra mange lies, så den er et rigtig godt værktøj at have i bagen.
  kr. 1.999,00
 • Cobra Fairwaykølle Herre - King F8 Fairwaykølle (Venstre)

  King F8 fairwaykøllen fra Cobra giver længere slag og en højere boldflugt. Køllen kan bruges fra mange lies, og loftet kan indstilles, så den passer til dit spil.
  kr. 1.999,00
 • Cobra Driver Herre - King F8+ Driver (Højre)

  King F8+ er Cobras hurtigste og mest præcise driver til dato. Med denne driver kommer du langt fra tee. Loft kan indstilles, så driveren passer netop til dit spil.
  kr. 3.299,00
 • Cobra Herre Driver - King F8+ Driver (Venstre)

  King F8+ – Cobras hurtigste og mest præcise driver til dato. Denne driver giver eksplosive drives, så du får en fordel fra start. Driverens loft kan indstilles.
  kr. 3.299,00

Cobra

Her på siden finder du vores store udvalg indenfor Cobra golfudstyr. Vi forhandler lige nu et bredt sortiment af Cobra drivere, Cobra golfsæt, Cobra wedges samt Cobra fairwaykøller. Cobra har vundet stor anerkendelse for at designe prisrigtigt golfudstyr, hvor der er aldrig er sparet på hverken materialer eller gennemarbejdede design.

Overvejer du at udvide din golfbag, så skal der lyde en klar opfordring til at tjekke det brede udvalg af Cobra golfudstyr her på siden. Både indenfor komplette golfsæt, fairwaykøller, wedges og drivere har Cobra en række spændende produkter.

Created Model in 0,3124908 sec