PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • FootJoy DryJoys Golfsko - Dame (Hvid/Pink)

  DryJoys er en lækker vandtæt FootJoy golfsko til damer. Her får du vandtæt performance og god stabilitet i svinget. En golfsko med høj komfort til fødderne.
  kr. 1.299,00
 • FootJoy DryJoys Golfsko - Dame (Hvid/Sort)

  FootJoy DryJoys er en lækker vandtæt golfsko til damer. Med denne golfsko fås den ypperste vandtætte performance, og samtidig får du god komfort til fødderne.
  kr. 1.299,00
 • FootJoy FJ Aspire Golfsko - Dame (Grå)

  FJ Aspire er en innovativ FootJoy golfsko til damer. Du får her en vandtæt golfsko med god stødabsorbering og støtte. Lækker kvalitet fra FootJoy.
  kr. 1.449,00
 • FootJoy Sport SL Golfsko - Dame (Pink/Blå)

  FootJoy Sport SL er en let og åndbar golfsko til damer. Skoen fås i flotte farver og er utrolig blød og samtidig vandtæt, så du får optimal komfort på golfbanen.
  kr. 1.299,00
 • FootJoy Sport SL Golfsko - Dame (Blå/Orange med Boa)

  FootJoy Sport SL er en let og åndbar golfsko til damespilleren. Skoen er utrolig blød og samtidig vandtæt for optimal komfort. Fås her med Boa-snøresystem.
  kr. 1.449,00
 • FootJoy Sport SL Golfsko - Dame (Grå/Grøn)

  Sport SL fra FootJoy er en let og åndbar golfsko til damer. Denne sko fås i flotte farver og er dejlig blød, så du får optimal komfort på golfbanen.
  kr. 1.299,00
 • FootJoy Sport SL Golfsko - Dame (Grå/Pink)

  FootJoy Sport SL er en smart golfsko til damer, der går op i sporty komfort på golfbanen. En let golfsko uden spikes, som er meget åndbar og samtidig vandtæt.
  kr. 1.299,00
 • FootJoy Casual Collection Golfsko - Dame (Hvid/Grå)

  Casual Collection fra FootJoy er en smart og yderst behagelig golfsko til damer. Denne lækre vandtætte golfsko er med blød foring og er uden spikes.
  kr. 999,00
 • FootJoy FJ Leisure Golfsko - Dame (Mørkegrå)

  FootJoy FJ Leisure er en let og åndbar golfsko uden spikes til damer. En blød og vandtæt sko med et smart hverdagslook, som du også kan have på hjem.
  kr. 799,00
 • FootJoy FJ Leisure Golfsko - Dame (Lysegrå)

  FJ Leisure fra FootJoy er en let og åndbar golfsko uden spikes til damer. Denne bløde og vandtætte sko er med et smart hverdagslook, som du også kan have den på hjem.
  kr. 799,00
 • FootJoy FJ ARC SL Golfsko - Herre (Hvid/Navy)

  FJ ARC SL er en vandtæt golfsko til herrer. Denne golfsko giver lækker komfort og er ret sporty, og så er den uden spikes. Et godt køb, hvis ønsket er kvalitet.
  kr. 1.099,00
 • FootJoy FJ ARC SL Golfsko - Herre (Hvid/Grå)

  FJ ARC SL er en golfsko uden spikes til herrer. Denne vandtætte golfsko giver lækker komfort og er ret sporty. Et godt køb, hvis ønsket er kvalitet.
  kr. 1.099,00

FootJoy

FootJoy er et populært mærke, når golfspillere verden over skal købe golfsko og golfhandsker, både til turneringer og til træning. FootJoy golfsko og golfhandsker er fremstillet i materialer, som sikrer et fast grip og samtidigt er både behageligt og fleksibelt at bære. FootJoy fås både til damer og til herrer, og udvalget af golfsko og golfhandsker spænder ganske bredt.

Designmæssigt er FootJoy ikke bange for at gå nye veje. I deres katalog finder man således mange spændende design samt naturligvis mere klassiske golfsko- og handskedesign. Derfor vil både damer og herrer kunne få næsten præcist den golfsko eller golfhandske, som de foretrækker.

Created Model in 0,2500021 sec