PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • FootJoy Polo Herre - Stretch Pique (Lysegrå)

  FootJoy Polo Herre - Stretch Pique (Lysegrå)

  Stretch Pique poloen fra FootJoy er til herrespilleren, der ønsker åndbar komfort på de varme dage på golfbanen. En lækker golfpolo i et stilrent design.
  kr. 549,00
 • FootJoy Herre Polo - Stretch Pique (Sort)

  FootJoy Herre Polo - Stretch Pique (Sort)

  FootJoy Stretch Pique er en golfpoloen til herrer, som er meget åndbar og giver kølig komfort i varmen. Materialet holdes frisk og sikrer bevægelsesfrihed.
  kr. 549,00
 • FootJoy Herre Polo - Stretch Pique (Mørkegrå)

  FootJoy Herre Polo - Stretch Pique (Mørkegrå)

  Stretch Pique poloen fra FootJoy er til de varme dage på golfbanen, hvor kølig og åndbar komfort er et must. En lækker golfpolo i et stilrent design til herrer.
  kr. 549,00
 • FootJoy Polo Herre - Stretch Pique (Navy)

  FootJoy Polo Herre - Stretch Pique (Navy)

  Til de varme sommerrunder har FJ kreeret denne Stretch Pique polo til herrer. Poloen giver kølig komfort og sikrer stor bevægelsesfrihed. Ideel til sommervarmen.
  kr. 549,00
 • FootJoy Dame Golfhandske - Contour FLX (Højre)

  FootJoys Contour FLX golfhandske til damer giver lækker blød føling ved hvert slag og sikrer et godt greb om køllen. Denne åndbare handske er med behagelig pasform.
  kr. 159,00
 • FootJoy Dame Golfhandske - Contour FLX (Venstre)

  FootJoy Contour FLX golfhandsken til damer giver lækker blød føling og sikrer et godt greb om køllen. Handsken er med behagelig pasform og er åndbar.
  kr. 159,00
 • FootJoy Herre Golfhandske - Contour FLX (Højre)

  FootJoy Contour FLX er en lækker blød læder golfhandske til herrer, som giver god føling og sikrer et godt grip. Handskens store åndbarhed giver kølig komfort.
  kr. 159,00
 • FootJoy Golfhandske Herre - Contour FLX (Venstre)

  Contour FLX er en lækker blød læder golfhandske fra FootJoy, som giver god føling og sikrer et godt grip. Handsken er desuden meget åndbar for øget komfort.
  kr. 159,00
 • FootJoy Golfhandske Herre - Pro FLX Hvid/Blå (Venstre)

  Pro FLX er en smidig og åndbar FootJoy golfhandske til herrer. Du får god komfort, og samtidig sikres du et godt greb om køllen med denne lækre FJ handske.
  kr. 199,00
 • FootJoy Dame Golfhandske - Pro FLX (Venstre)

  FootJoys Pro FLX golfhandske til damer giver åndbar komfort på varme dage. Dette er en performance handske med en god pasform, der giver et fremragende grip.
  kr. 199,00
 • FootJoy Herre Golfhandske - Pro FLX Hvid/Rød (Venstre)

  FootJoy Pro FLX er en performance golfhandske til herrer, som er smidig og åndbar. Du får god komfort, og samtidig sikres du et godt greb om køllen.
  kr. 199,00
 • FootJoy Golfhandske Herre - Pro FLX Pearl (Højre)

  Pro FLX golfhandsken til herrer forener åndbarhed med et godt grip i en smidig FootJoy handske. Performance handsken til den kvalitetsbevidste spiller.
  kr. 199,00

FootJoy

FootJoy er et populært mærke, når golfspillere verden over skal købe golfsko og golfhandsker, både til turneringer og til træning. FootJoy golfsko og golfhandsker er fremstillet i materialer, som sikrer et fast grip og samtidigt er både behageligt og fleksibelt at bære. FootJoy fås både til damer og til herrer, og udvalget af golfsko og golfhandsker spænder ganske bredt.

Designmæssigt er FootJoy ikke bange for at gå nye veje. I deres katalog finder man således mange spændende design samt naturligvis mere klassiske golfsko- og handskedesign. Derfor vil både damer og herrer kunne få næsten præcist den golfsko eller golfhandske, som de foretrækker.

Created Model in 0,2655652 sec