PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • Hirzl Trust Control Golfhandske - Dame

  Hirzl Trust Control Golfhandske - Dame

  Trust Control er den ultimative golfhandske fra Hirzl, som sikrer det bedste greb om køllen i alt slags vejr. Dette er handsken til damespilleren, der ønsker kvalitet.
  kr. 269,00
  800.L (hvid-sort).jpg 800.L-b.jpg
 • Hirzl Trust Control Golfhandske - Herre

  Hirzl Trust Control Golfhandske - Herre

  Trust Control er den ultimative golfhandske fra Hirzl, som sikrer det bedste greb om køllen i alt slags vejr. Dette er handsken til spillere med sans for kvalitet.
  kr. 269,00
  800.M (hvid-sort).jpg 800.M-b.jpg

Hirzl

Hirzl er et schweizisk firma, der har specialiseret sig i at lave handsker til sportsudøveren. For golfspilleren er golfhandsken med til at sikre et godt greb med køllen – helt essentielt, hvis man skal performe optimalt. Hirzls filosofi er derfor, at golfhandsken er en væsentlig del af udstyret, og derfor er deres handsker fremstillet af førsteklasses materialer specifikt efter golfspillerens behov, så komfort og performance kombineres. Handskerne gennemgår en omfattende garvningsproces, så du får et bedre greb om køllen under både tørre og våde forhold. Samtidig giver det en handske, der absorberer sved, så svedige håndflader hører fortiden til.

Her på siden kan du se vores udvalg af lækre golfhandsker fra Hirzl. Handskerne fås til både herrer og damer og til både højre og venstre hånd.

Created Model in 0 sec