PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • MGI Zip Flaskeholder

  MGI Zip Flaskeholder

  Med denne flaskeholder fra MGI er drikkevarerne altid lige inden for rækkevidde. Let at sætte på vognen lige ved håndtaget.
  kr. 299,00
 • MGI Zip Multi Purpose Clip

  MGI Zip Multi Purpose Clip

  Denne clips til MGI’s Zip elvogne er ideel til at hænge handsken mellem slagene. Kan også bruges til at opbevare sætte andre ting på undervejs på runden.
  kr. 99,00
 • MGI Zip Regncover

  MGI Zip Regncover

  Det danske golfvejr er som bekendt desværre ikke altid tiptop. Med MGI’s Zip regncover sikrer du, at din golfbag og dit udstyr ikke bliver vådt på en regnvejrsrunde.
  kr. 799,00
 • MGI Zip Hjulcover til baghjulene

  MGI Zip Hjulcover til baghjulene

  Her er et hjulcover til MGI’s Zip elvogne. Med dette hjulcover mindsker du mængde af græs og snavs i bagagerummet.
  kr. 149,00
 • MGI Zip Scorekortholder

  MGI Zip Scorekortholder

  Med denne scorekortholder fra MGI er scorekortet altid lige ved hånden, og tilmed får du ekstra opbevaring til småtingene.
  kr. 299,00
 • MGI Zip Vognsæde med opbevaringsplads

  MGI Zip Vognsæde med opbevaringsplads

  Her fås et fint sæde, som passer til MGI’s Zip elvogne. På den måde kan du hvile benene undervejs på golfrunden. Under sædet er der fin opbevaringsplads.
  kr. 799,00
 • MGI Zip Travelbag

  MGI Zip Travelbag

  Her er en praktisk transporttaske til Zip elvognene fra MGI. Denne taske er med polstrede sidepaneler og beskytter vogn og batteri under transporten.
  kr. 399,00
 • MGI Zip Paraplyholder

  MGI Zip Paraplyholder

  Vejret er desværre ikke altid optimalt, når man spiller golf. Denne paraplyholder fra MGI er let at sætte på vognen, så golfudstyret holdes tørt i regnvejret.
  kr. 399,00
 • MGI Zip X1 Elvogn

  MGI Zip X1 Elvogn

  Zip X1 golfvognen fra MGI er en trehjulet elvogn med en kraftig, men stille motor, som er med fartkontrol. Zip X1 er med foldesystem og et justerbart håndtag.
  kr. 5.299,00
  VN-0024.jpg VN-0024-b.jpg
 • MGI Zip X3 Elvogn

  MGI Zip X3 Elvogn

  MGI Zip X3 er en elvogn med en kraftig, men stille motor, som er med afstandsfunktion og fartkontrol, så du får en behagelig golfrunde.
  kr. 5.999,00
  VN-0025.jpg VN-0025-b.jpg
 • MGI Zip X5 Elvogn

  MGI Zip X5 Elvogn

  Zip X5 elvognen fra MGI er med afstandsfunktion, fartkontrol og elektronisk p-bremse, så du får en behagelig kørsels med golfudstyret. En elvogn med en stille motor.
  kr. 6.999,00
  VN-0026.jpg VN-0026-b.jpg
 • MGI Zip X7 Navigator Elvogn

  MGI Zip X7 Navigator Elvogn

  MGI Zip X7 Navigator er en elvogn fra øverste hylde. Fjernbetjening, fartkontrol, to motorer – alt dette giver den mest optimale og behagelige kørsel på banen.
  kr. 9.999,00
  VN-0027.jpg VN-0027-b.jpg

MGI

Australske MGI har siden starten i 1993 specialiseret sig i at lave innovative elvogne til golfspillerne. Kombinationen af et innovativt design og en høj kvalitet giver nogle smarte og pålidelige elvogne, som er lette at anvende og som, vigtigst af alt, giver en behagelig transport på golfrunden. På den måde kan du koncentrere dig fuldt ud om spillet.

Her på siden finder du vores udvalg af MGI’s innovative elvogne.

Created Model in 0,0156009 sec