PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
 • PowaKaddy Lithium Oplader

  PowaKaddy Lithium Oplader

  Denne oplader passer til PowaKaddy Sport og FWII.
  kr. 999,00
 • PowaKaddy Sæde

  PowaKaddy Sæde

  Dette sæde kan monteres på din PowaKaddy vogn. En god og nem måde, at få en lille pause mellem slagene på banen.
  kr. 1.599,00
 • PowaKaddy Batteri Taske

  Super smart og god løsning hvis du ønsker at fragte dit batteri sikkert og nemt.
  kr. 199,00
 • PowaKaddy Universal Paraplyholder

  PowaKaddy Universal Paraplyholder

  Paraplyholder fra PowaKaddy, der sikkert og nemt holder din paraply på plads. Du kan selv på sikker vis justere vinklen, som paraplyen skal sidde i. Let at montere og indstille.
  kr. 399,00
 • Powakaddy Universal GPS Holder

  Powakaddy Universal GPS Holder

  Med denne GPS-holder fra Powakaddy kan du have din golf-GPS indenfor rækkevidde hele tiden. Dette golftilbehør er nemt at montere og passer til Powakaddys egne vogne.
  kr. 399,00
 • PowaKaddy Powaplay 18-Huls Litiumbatteri + Oplader

  PowaKaddy Powaplay 18-Huls Litiumbatteri + Oplader

  Med et Powaplay batteri fra PowaKaddy er du sikker på at få udstyret med hele vejen rundt. Et let, men kraftfuldt litiumbatteri med en holdbarhed på 18 huller.
  kr. 2.999,00

Powakaddy

At påstå, at Powakaddy laver alt indenfor golfbags, vognbags, el-vogne og andre typer golftilbehør, er bestemt ikke nogen overdrivelse. Et hurtigt kig på vores store udvalg indenfor Powakaddy golfudstyr her på siden vil hurtigt bekræfte dette.

Powakaddy leverer professionelt transportudstyr til golfspillere verden over og ses igen og igen på golfbanen. Med innovative design, en kvalitet, der konstant ligger på et meget højt niveau, og en høj brugervenlighed er det en ren fornøjelse som golfspiller at anvende Powakaddy vognbags, el-vogne og andet tilbehør. Vi har lige nu mange Powakaddy modeller på lager, og uanset om du er på udkig efter en smart Powakaddy vognbag, Powakaddy el-vogn eller et af de mange andre Powerkaddy produkter, så vil du med garanti finde, hvad du søger, her på siden.

Created Model in 0,0156711 sec