PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
Tema

Big Max Bags


 • Fri fragt +800 DKK

 • Gratis vejledning på 75 26 92 72

 • 5 stjerner på TrustPilot

Hvilken golfbag er den rigtige for mig?

Vognbags
Vognbags er spændt fast til din vogn eller på en buggy - Derfor navnet. Disse bags er ikke ment til at blive båret rundt, så det giver nogle større bags som giver mere i opbevaring og komfort for dit sæt. Med plads til overs, kan selv den bedst udstyrede golfspiller finde plads til det hele i en vognbag før den er sikret til vognen.

Tourbags
Tourbags er meget store bags med plads til alle former for komfort, som golfspilleren behøver. Tourbags bliver mest brugt af professionelle spillere som typisk har visse krav i forhold til opbevaringsplads, som også typisk er højere krav end den almene golfspiller. Men med mængden af udstyr tilgængelig for golfspillere nutildags, kan en Tourbag være den perfekte løsning for den veludstyrede amatør spiller.

Standbags
Standbags er også bærebags, de har dog 2 ben der folder ud fra under baggen når du stiller den. Du kan få fat i større og mindre standbags afhængigt af dine behov, begge typer er dog fantastiske til den rejselystende golfspiller hvis plads og vægt er højt prioriteret. Større standbags har masser af plads til et fuldt golfsæt og alt ekstraudstyr som man kan tænke sig, hvorved den mindre standbag har en reduceret vægt, som gør den nemmere at bære på runden. Afhængigt af dine præferencer, er der en standbag til dig, specielt Big Max standbags er et perfekt fit til alle golfspillere.

Bærebags
Som navnet antyder, er disse bags ment til at blive båret rundt på golfbanen. Til dette formål, er der monteret et strop system som optimalt kan justeres til netop din kropstype og størrelse. Bærebags er meget typisk i fokus for deres meget lave vægt, da de skal være så behagelige at bruge som muligt. En ultra-letvægts bærebag kan som eksempel være Sunday Bag fra Big Max. Bærebags er ideelle kompagnoner hvis du bare skal en hurtig tur på driving range, eller hvis du planlægger en golf tur og ved præcist hvad du skal bruge og hvad du ikke skal. Bærebags er typisk i den billige prisende i forhold til andre bagtyper.

Big Max Bære- og Vognbags

Big Max Bags

 • Big Max Silencio 2 Vognbag

  Big Max Silencio 2 Vognbag

  Big Max Silencio 2 er en stor vognbag med masser af gode lommer og funktioner. Bagen passer på alle golfvogne.
  kr. 1.599,00
  MX-B17.13.jpg MX-B17.13.jpg MX-B17.13-A.jpg MX-B17.13-A.jpg MX-B17.13-B.jpg MX-B17.13-B.jpg MX-B17.13-C.jpg MX-B17.13-C.jpg
 • MAX DRI LITE HYBRID BAG

  MAX DRI LITE HYBRID BAG

  DRI LITE Hybrid er en vandafvisende, ultra letvægts vognbag som er designet til at fungere som bærebag samt som vognbag.
  kr. 1.399,00
  MX-B19.21.jpg MX-B19.21-b.jpg MX-B19.21-c.jpg
 • MAX AQUA WAVE BÆREBAG

  MAX AQUA WAVE BÆREBAG

  Det perfekte valg for golfere der gerne vil have en vandtæt, kompakt og stilet bærebag. Pakket med features, 100% vandtæt og ultra letvægt, AQUA wave giver alt en golfer har brug for i en bærebag, alt i en stilet og farvestrålende pakke.
  kr. 1.599,00
  MX-B19.20.jpg MX-B19.20-b.jpg
 • BIG MAX SILENCIO DRI LITE VOGNBAG

  BIG MAX SILENCIO DRI LITE VOGNBAG

  Det er alt i navnet, Dri Lite Silencio leverer en stille, vandafvisende passage til dine køller når du er ude i anlægget. Med den støjdæmpende organisering der holder køllerne på plads og eliminerer at dine køller og jern banker sammen. Baggen kommer i et frisk og moderne design.
  kr. 1.799,00
  MX-B19.11.jpg MX-B19.11-b.jpg MX-B19.11-c.jpg MX-B19.11-d.jpg
 • BIG MAX AQUA V4 VOGNBAG

  BIG MAX AQUA V4 VOGNBAG

  Den nye 100% vandtætte BIG MAX Aqua V4 er bygget efter den højeste standard af moderne vandtæt teknologi, som giver dig frihed til at nyde din runde velvidende at dit udstyr er perfekt beskyttet.
  kr. 2.799,00
  MX-B19.10.jpg MX-B19.10-b.jpg
 • BIG MAX HEAVEN 7 BÆREBAG

  BIG MAX HEAVEN 7 BÆREBAG

  Heaven 7 is en holdbar vinter bag med plads til meget. Den store top er designet til at holde 4 køller mere end den normale vinter bag og har bekvemme seler der sikrer dig en behagelig runde. Med BIG MAX bliver stil og innovation kombineret, Heaven 7 pakken er den perfekte løsning til alle golfere der kan bruge en hurtig runde efter en dag på kontoret.
  kr. 599,00
  MX-B18.22.jpg MX-B18.22-b.jpg MX-B18.22-c.jpg
 • BIG MAX AQUA OCEAN BÆREBAG

  BIG MAX AQUA OCEAN BÆREBAG

  Aqua Ocean er en stilfuld, vandtæt og kompakt bærebag som giver en stor oversize vinter top for mere komfort og plads. Baggen kan holde 4 køller mere end den traditionelle vinterbag, som giver alle fordelene ved en ultra-letvægts vinter bag uden at skulle gå på kompromis med hvilket udstyr du kan have med.
  kr. 999,00
  MX-B18.21.jpg MX-B18.21-b.jpg MX-B18.21-c.jpg
 • BIG MAX DRI LITE ACTIVE VOGNBAG

  BIG MAX DRI LITE ACTIVE VOGNBAG

  Den nye DRI LITE Active er en ultra-letvægts vognbag, som giver et nyt lag af performance med vandtætte lynlåse og stof. Alle DRI LITE bags er vandafvisende og yder fantastisk beskyttelse for den almene golfer.
  kr. 1.399,00
  MX-B18.13.jpg MX-B18.13-b.jpg MX-B18.13-c.jpg MX-B18.13-d.jpg
Created Model in 0,0156214 sec