PGA Golftrænere
E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
Tema

FootJoy Black Icon


 • Fri fragt +1.100 DKK

 • Gratis vejledning på 75 26 92 72

 • 5 stjerner på TrustPilot

FootJoy Black Icon

FootJoy Black Icon er udviklet med de nyeste teknologier og er en sko i verdensklasse. De gode materialer og det mesterlige håndværk gør skoen smuk og holdbar. Icon Black er fremstillet i full grain læder, som er vandtæt. 
Skoen har en sål lavet af kork, som giver utrolig god komfort, samt støtte til fødderne. Selve skoens bund er meget fleksibel og stabil. 9 softspikes på hver sko giver optimal greb på alle slags underlag og den solide, samt fleksible Opti-flex sål giver en god platform at svinge fra og en høj komfort fra første drive til sidste putt.
Det flotte vandtætte læder i FootJoy Black Icon, giver skoen et klassisk og tidløst look. Skoen fås i 3 farver: Hvid, Sort og Hvid/Sort. Alle 3 farver har en guldkant, som løber rundt i skoens hæl og giver skoen et eksklusivt look. 

Black Icon bliver brugt af verdensklasse spillere som Henrik Stenson, Thomas Pieters og mange andre. De er alle meget tilfredse med komforten og den performance som skoen giver. Dette er en golfsko som ikke går ned på nogle punkter. 

FootJoy Black Icon vil give den kvalitetsbevidste spiller komfort, performance og et stillet look. Køb her.

Footjoy Black Icon

FootJoy

Black Icon

 • FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (SORT/HVID)

  FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (SORT/HVID)

  Footjoy Icon Black modellen er i et tidløst design - En klassisk golfsko. De bedste materiale er sammensat med fantastisk håndværk, for at skabe den bedste golfsko.
  kr. 2.399,00
  52007.jpg 52007-b.jpg 52007-c.jpg
 • FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (HVID)

  FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (HVID)

  Footjoy Icon Black modellen, er en sko af højeste kvalitet. Skoen er designet i et ligeså tidløst design som selve golfspillet. Det fineste håndværk sammensat med de bedste materialer, giver den bedste golfsko.
  kr. 2.399,00
  52009.jpg 52009-b.jpg 52009-c.jpg
 • Footjoy Black Icon - Herre (Sort)

  Footjoy Black Icon - Herre (Sort)

  Black Icon er en af Footjoys top modeller. En af de flotteste og bedste sko i golf, fremstillet af de fineste materialer, med det bedste håndværk.
  kr. 2.399,00
  52008.jpg 52008-b.jpg 52008-c.jpg
Created Model in 0,0156237 sec