PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
Tema

Footjoy kampagne - Gratis strømper


 • Fri fragt +1.100 DKK

 • Gratis vejledning på 75 26 92 72

 • 5 stjerner på TrustPilot

Har du fundet din favorit?

Bladene springer ud, fuglene kvidrer og de danske golfbaner er så småt ved at stå flot og grønt. Det er dét, som alle danske golfspillere har ventet på, efter en lang og kold vinter. Så nu er det tid og det er derfor vigtigt at have de rigtige golfsko, til de mange kilometer rundt på de danske golfbaner.

Udvalget er stort og kan virke forvirrende. I denne artikel fortæller vi om 3 forskellige golfsko, som kunne passe til dit behov. Lige nu får du 1 par Footjoy strømper med gratis, ved købet af Footjoy golfsko. Gælder ikke Footjoy golfsko på udsalg.

FootJoy Dryjoys Tour

De fleste Footjoy Golfsko er vandtætte, men Footjoy Dryjoys Tour, er den mest solgte vandtætte Footjoy golfsko. Dryjoys Tour kom på makedet første gang i 1989, og er en golfsko som kun har udviklet sig i forhold til fleksibilitet, stabilitet og vandtæthed. Det tynde ChromoSkin læder er fleksibelt og vandtæt. Sålen er stabil og opdelt i Optiflex zoner, som gør denne Footjoy golfsko fleksibel og behagelig at gå i fra første drive til sidste putt. Skoen koster 1.599,00 og kan købes her. Ved køb af denne Footjoy golfsko, får du 1 par gratis Footjoy ProDry strømper. 

FootJoy Dryjoys Tour

Footjoy DryJoys Tour

FootJoy emPower - Dame

Footjoy emPower er en golfsko med øje for komfort. Den smarte og lette golfsko gør gåturen rundt på golfbanen behagelig. Det moderne design gør skoen anvendelig både på og udenfor banen. Det åndbare mesh, gør skoen fleksibel, let og utrolig komfortabel. Skoen har integrerede spikes, som giver mere plads til foring. Denne Footjoy golfsko kan både købes med og uden BOA snørresystem. BOA snørresystemet sidder på hælen af skoen. Dette system giver et jævnt tryk over hele foden og holder skoen lukket under hele runden. Skoen kan købes her til 1.249,00. Der medfølger 1 par gratis Footjoy strømper. 

FootJoy emPower Dame

FootJoy Icon Black

Søger du en klassisk, vandtæt og holdbar golfsko, så er Footjoy Black Icon et rigtig godt bud. Det tidsløse design og flotte materialer, gør denne golfsko til en fryd for øjet. Denne golfsko er en af de få golfsko tilbage, som har en træ sål. Sålen giver god stabilitet. Indlægget i skoen er af kork og giver en utrolig komfortabel og tætsiddende golfsko. En smart guldkant løber rundt i hælen og giver skoen et ekslusivt look. Skoen er fremstillet i vandtæt og holdbart læder. 9 udskiftelige spikes giver godt greb på alt slags underlag. Skoen kan fås i 3 forskellige farver, hvid, sort og sort/hvid og der medfølger 1 par Footjoy strømper gratis. Køb her. Skoen koster 2.399,00.

FootJoy Icon Black

FootJoy Black Icon

Udvalget er stort

Vi har her hos Bjbettergolf.com et bredt udvalg af golfsko fra FootJoy. Vi har helt sikkert noget som du kan bruge. Om du søger vandtætte, holdbare eller komfortable golfsko til din golfsæson, så har vi dem her. Husk at du lige nu får gratis strømper fra FootJoy ved køb af FootJoy golfsko. Vi har en del golfsko på tilbud, så der er mulighed for at lave en god handel. Dette tilbud gælder ikke for Footjoy golfsko på tilbud. Tilbuddet starter 1. Maj.

Kampagne

FootJoy

 • FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (SORT/HVID)

  FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (SORT/HVID)

  Footjoy Icon Black modellen er i et tidløst design - En klassisk golfsko. De bedste materiale er sammensat med fantastisk håndværk, for at skabe den bedste golfsko.
  kr. 2.399,00
  52007.jpg 52007-b.jpg 52007-c.jpg
 • FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (HVID)

  FOOTJOY BLACK ICON - HERRE (HVID)

  Footjoy Icon Black modellen, er en sko af højeste kvalitet. Skoen er designet i et ligeså tidløst design som selve golfspillet. Det fineste håndværk sammensat med de bedste materialer, giver den bedste golfsko.
  kr. 2.399,00
  52009.jpg 52009-b.jpg 52009-c.jpg
 • FootJoy DryJoys Tour - Herre (Hvid/Sort)

  FootJoy DryJoys Tour - Herre (Hvid/Sort)

  FJ DryJoys er verdens mest solgte vandtætte golfsko. Den kom på markedet første gang i 1989 og har fulgt udviklingen med fleksibilitet og stabilitet som sit varemærke.
  kr. 1.599,00
 • FootJoy emPower Golfsko - Dame (BOA)

  FootJoy emPower Golfsko - Dame (BOA)

  FootJoys nye smarte emPower golfsko henvender til damespilleren, der ønsker ultimativ komfort på golfbanen. Denne vandtætte golfsko er med det populære BOA-snøresystem.
  kr. 1.249,00
  98004.jpg 98004.jpg (1) 98004-b.jpg 98004-c.jpg
Created Model in 0 sec