PGA Golftrænere
Trustpilot E-mærket
Ben Tinning & Johannes Eriksen
MENU
Tema

NXT Tour Sommerkampagne


 • Fri fragt +1.100 DKK

 • Gratis vejledning på 75 26 92 72

 • 5 stjerner på TrustPilot

Titleist NXT Tour sommerkampagne

Køb et dusin Titleist NXT Tour eller NXT Tour S og deltag i lodtrækningen om en limited edition Titleist bag.

Køber du Titleist NXT Tour eller NXT Tour S golfbolde, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en limited edition golfbag fra Titleist. Ved købet får du udleveret en chip med et nummer. Når alle chips er uddelt bliver der trukket lod. Vinderen vil få besked og vil modtage en limited edition Titleist bag. 

Titleist NXT Tour

Titleist NXT Tour er til golfspilleren som ønsker mere længde på sine drives og lange jernslag. Den større længde skyldes Titleist NXT Tour's nye dualcore kerne. Centerkernen er 66% større og yder derfor mindre spin på de lange slag, som resultere i længere slag. NXT Tour har et 302 octahedral dimple design, som giver en konstant boldflugt. Selve skallen er blød og giver en behagelig fornemmelse under impact, samt kontrol til, på og omkring green. Køb og deltag i konkurrencen her.

Titleist NXT Tour S

Titleist NXT Tour S har de samme performance egenskaber som NXT Tour, dog med en blødere fornemmelse. Den anvendte kerne i NXT Tour S er den blødeste kerne nogensinde i en Titelsit NXT Tour S golfbold. Kernen giver en blød fornemmelse under impact og mindre spin på de lange golfslag. Så er du golfspilleren der søger en blød golfbold, så er NXT Tour S det rette valg. Køb og deltag i konkurrencen her. 

 

Konkurrence

Titleist Golfbolde

 • Titleist NXT Tour Golfbolde

  Titleist NXT Tour Golfbolde

  De nye NXT Tour golfbolde sikrer dig mere længde fra tee, mens du samtidig sikres god kontrol på de korte slag til green. Dermed kan du blive en bedre allround golfspiller. Køber du Titleist NXT Tour, deltager du automatisk i lodtrækningen om en limited edition Titleist bag.
  kr. 349,00
  T4024S.jpg T4024S-b.jpg T4024S-c.jpg T4024S-d.jpg
 • Titleist NXT Tour S Golfbolde - Hvid

  Titleist NXT Tour S Golfbolde - Hvid

  Den nyeste NXT Tour S er den bløde udgave af de nyeste NXT Tour bolde. NXT Tour S sikrer dig bedre føling omkring green, uden at du skal gå på kompromis med længden fra tee.
  kr. 349,00
  T4033S.jpg T4033S-b.jpg T4033S-c.jpg T4033S-d.jpg
 • Titleist NXT Tour S Golfbolde - Gul

  Titleist NXT Tour S Golfbolde - Gul

  Titleists nyeste NXT Tour S er den bløde udgave af NXT Tour bolden. NXT Tour S sikrer dig bedre føling omkring green uden at gå på kompromis med længden fra tee.
  kr. 349,00
  T4133S.jpg T4133S-b.jpg T4133S-c.jpg T4133S-d.jpg
 • Titleist DT TruSoft Golfbolde - Hvid

  Titleist DT TruSoft Golfbolde - Hvid

  DT TruSoft er Titleists bold med blødeste kompression til dato. DT TruSoft er til spilleren, der søger en kombination af eksplosiv længde fra tee og god kontrol i det korte spil.
  kr. 219,00
  T6032S.jpg T6032S-b.jpg T6032S-c.jpg T6032S-d.jpg T6032S-e.jpg
  Mængderabat
Created Model in 0 sec